Paard

SSA

De Stallion Service Auction, SSA, is een veiling die georganiseerd word tijdens de Nederlandse kampioenschappen “The Dutch Championship” dat jaarlijks plaats vindt in September of Oktober van het jaar. Deze veiling wordt georganiseerd door de NQHA.

Als NQHA zijn wij een officiële affiliatie (vertegenwoordiging) van de AQHA. De SSA (Stallion Service Auction) is ontstaan ter promotie van de Quarter Horse en om de affiliate van het stamboek te ondersteunen. Als fokker is dit een kans om voor een kleiner bedrag een dekking te bemachtigen van uw favoriete Quarter Horse hengst. Voor de hengstenhouder is dit een kans om extra aandacht te krijgen voor de hengst en om de Nederlandse affiliate van het Amerikaanse stamboek te ondersteunen.

Voor de NQHA is de SSA veiling een manier van het promoten van de Quarter Horse. Een actieve doordachte fokkerij zorgt voor fijne paarden waar in de toekomst mee gereden en geshowed kan worden. Op onze facebook pagina kunt u het laatste nieuws zien over welke Quarter Horses uit Nederland prijzen halen op de shows.

Voor vragen kan je mailen naar SSA@nqha.nl.

SSA reglement 2019
SSA regulation 2019 English