De social media en website onderhoud van de NQHA ligt in handen van Fleur Medema. Hierbij een korte introductie van mij.

Ik ben Fleur Medema, 28 jaar oud, woon in Appingedam (Groningen) en in het bezit van twee Quarter horses (BQ Blind Date en DM Expected Moonlite). BQ Blind Date aka Justin is een 20 jarige Quarter horse, waar ik de afgelopen jaren veel shows mee heb mogen rijden. Daarnaast ben ik sinds een half jaar in het bezit van DM Expected Moonlite aka Bentley een jaarling, gefokt door Dikkie Verduin de Mol.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als docent bij een hoger onderwijsinstelling en geef ik vakken zoals (sport)marketing, communicatie en event management. Deze zomer verwacht ik de master Management wetenschappen, richting marketing en supply chain management af te ronden. De afgelopen jaren heb ik voor meerdere (sport) organisaties de marketing en communicatie mogen verzorgen en graag gebruik ik mijn expertise voor de NQHA.