Wil jij ook de laatste updates over de shows ontvangen op je telefoon? Meld je dan aan voor onze Whatsapp info groep. Receive the latest updates on our shows on Whatsapp!

Aanmelden kan via onderstaande link! You can join us via the link below!

https://chat.whatsapp.com/EWjdNFZHxcQ9qdyDYb5nLN


>>>>> Follow us on Facebook for the latest show news.


FEQHA European Championship

On August 9th – 18th, 2019 the 30th European Championship of American Quarter Horses will take place in Ostbayerisches Pferde- und Turniersportzentrum Rieden/Kreuth in Germany.


AQHA Youth Worldcup 2020

De AQHA Youth Worldcup 2020 wordt in Europa verreden! De organisatie is in Duitse handen maar het zal plaatsvinden in Nederland op Equestrian Centre de Peelbergen.
Dit is natuurlijk echt een unieke kans om mee te kunnen doen in een jeugdteam!

De NQHA is nu op zoek naar teamleden om ons team te vormen. Het is de bedoeling dat je start op paarden die door de organisatie beschikbaar worden gesteld. Om iedereen gelijke kansen te geven start dus niemand op een eigen paard. Er zal 6 x een trainingsdag georganiseerd worden. Op die dagen vind er een paardenruil plaats ter oefening.

Meer info of aanmelden? Mail naar shows@nqha.nl

Hoe kan je mee doen? 

  • Als je NQHA lid bent.
  • Als je 18 jaar of jonger bent op 1 januari 2020.
  • Als je hebt meegedaan op het NK 2019 + de eerste twee shows van 2020 waarbij je start in de jeugdklasse in minimaal drie onderdelen (halter telt niet mee).
  • Als je minimaal 5 van de 6 trainingsdagen aanwezig bent.
  • We vragen je een intentieverklaring te tekenen. Je coach maakt beslissingen en je ouders niet.
  • Je bent in de mogelijkheid om een financiële bijdrage leveren. We zijn hard op zoek naar sponsors dus we hopen dat dat niet nodig is.