Op 19 januari 2019 is het huidige bestuur gekozen tijdens de algemene ledenvergadering.

Voorzitter: Lilian Coppens
president@nqha.nl

Wedstrijden/ Secretariaat: Roelie van de Krol
shows@nqha.nl

Penningmeester: Babs Coppens
treasurer@nqha.nl

SSA: Dikkie Verduin-de Mol (met behulp van Anne Ter Beek)
SSA@nqha.nl

Marketing, Communicatie: Bonnigje Bertels
marketing@nqha.nl

Onze voorzitter, Lilian, heeft al eerder in het bestuur gezeten. Zij heeft toen veel voor de jeugd betekend en heeft bijgedragen aan de Youth World Cup. Openheid over wat de vereniging doet vind zij belangrijk. Haar contacten in de paardenwereld zijn een enorme toegevoegde waarde.

Het secretariaat wordt nu al jaren op professionele wijze gerund door Roelie van de Krol. Na een show carrière op jonge leeftijd heeft zij de overstap gemaakt naar het organiseren van de wedstrijden. Zij is het vertrouwde gezicht op het secretariaat en vaak degene die jou terug mailt als je een vraag hebt.

Als Penningmeester is Babs Coppens een zeer toegewijd bestuurslid. Zelf is ze een fanatiek showruiter dus ze weet wat er belangrijk is als deelnemer van een show. In het dagelijks leven is zij werkzaam als administratief medewerkster en daardoor voelt ze zich helemaal thuis in onze ledenadministratie en het beheren van de financiën.

De SSA vraagt een specifieke kennis over fokkerij en Dikkie Verduin de Mol is daar helemaal in thuis. Zij fokt al jaren lang Quarter Horses en met haar kennis over fokken en haar contacten in de fokkerij zit zij bij de SSA echt op de juiste plek.

Voor Marketing en Communicatie is Bonnigje Bertels iemand met een handige combinatie van kennis. Zij is al jaren actief in het fokken en rijden van Quarter Horses en in het dagelijks leven werkt zij in Marketing. Zij beheert deze website.