Are you ready for the real deal?

Hebben jullie ooit gehoord van Big Boys Quality?
Nou… wij wel! 

Dat er wat dingen gingen veranderen bij de NQHA was wel duidelijk. Zo ook het NK buffet natuurlijk. Dus wat dachten jullie van some real good food? Want dat gaat zeker lukken met een BBQ van Big Boys Quality. Zij gaan namelijk verder dan puur en alleen tasty food voorschotelen. Vanuit de pure bereiding van de BBQ, met eerlijke en verse producten laten zij een nieuwe manier van BBQ’en zien. Langzame garing op lage temperaturen, bijzondere bijgerechten van de BBQ en vlammende steaks van de beste kwaliteit. In samenwerking met de beste leveranciers creëren zij een fantastische BBQ ervaring! 
Nadere informatie volgt….

https://www.bigboysquality.nl/ — Facebook: Big Boys Quality.

Are you ready for the real deal? Have you ever heard of Big Boys Quality?
Well … we do!

It was clear that some things were going to change at the NQHA. The same applies to the NK buffet of course. So what do you think of some real good food? Because that will certainly work with a BBQ from Big Boys Quality. They go further than pure and only tasty food. From the pure preparation of the BBQ, with honest and fresh products, they show a new way of BBQing. Slow cooking at low temperatures, special side dishes from the BBQ and flaming steaks of the best quality. In collaboration with the best suppliers, they create a fantastic BBQ experience!
More information will follow ….

https://www.bigboysquality.nl/ — Facebook:Big Boys Quality.